Tjuv på permobil vann biljakt

En annorlunda biljakt utspelade sig under fredagseftermiddagen i Märsta norr om Stockholm. En tjuv tog till flykten på en permobil, och undkom sina förföljare.

Det var på fredageftermiddagen som den annorlunda biljakten utspelade sig i Märsta, norr om Stockholm. Upprinnelsen till biljakten ska enligt uppgift från Polisen ha varit en stöld av ett dyrare batteri på en butik i anslutning till en bensinstation i Arlandastad.

Tjuven, som beskrivs som en som en äldre man, tog till flykten medelst permobil, på gång- och cykelvägar i riktning mot centrala Märsta. En butiksanställd ska då ha följt efter, men blivit frånkörd av mannen. Hastigheten som jakten skedde i ska ha uppgått till uppemot 50–60 km/h.

Noterbart är att biljakten skedde bara någon mil söder om Knivsta, den plats där vi tidigare i år kunde berätta om en annan spektakulär biljakt, där en förare av en epa-traktor smet från polisen i 140 km/h.

Obs, bilden ovan är ett montage.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!