Toyota iQ + Nissan GT-R = detta!

Riktigt vad som har fått ett företag i Hongkong att vilja korsa en Toyota iQ med en Nissan GT-R vet vi inte, men här är i alla fall bilder på resultatet – och nog är det lite tufft i alla fall?

Att Toyota iQ i originaltappning inte är en speciellt sportig bil verkar inte spela så stor roll för vissa. Se på Aston Martin till exempel, som gjort sin version av iQ i Cygnet. Kanske var det det som inspirerade Hongkong-baserade företaget Wrapper Colours Concept att göra denna mattsvarta bastard mellan just Toyota iQ och Nissan GT-R – vars bilder spridits på Internet det senaste dygnet.

Faktum är att delar av det bodykit som använts för att skapa denna iQ-R redan finns att köpa, om du har en iQ du är sugen på att modifiera, via japanska plastkitstillverkaren Veilside (som bland annat är kända för bodykit till Toyota Supra, som användes i filmen The Fast and the Furious). Se fler bilder på bilen i galleriet nedan!

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!