110805-prius pickup

Toyota Prius som pickup!

Vi vet att Toyota är i färd med att utöka sitt modellprogram med fler Prius-varianter – någon pickup har dock ännu inte kommit, vilket fick en Priusägare i North Carolina, USA, att ta saken i egna händer!

Vi vet att Toyota är i färd med att utöka sitt modellprogram med fler Prius-varianter, bland annat nyligen presenterade kombiversionen Prius V. Någon pickup har dock ännu inte kommit, och det fick uppenbarligen ägaren till denna Toyota Prius att ta saken i egna händer och kapa bakre delen av taket för att få sig just en Prius Pickup. 

Bilderna, som dök upp i går på webbsidan Worldcarfans, är tagna i delstaten North Carolina i USA (var annars?) och visar en ägare som rent tydligt har låtit funktion gå före form. Även om pickupkonverteringen till vissa delar är rätt snyggt gjord har hen (ännu så länge) låtit bakdörrarna vara kvar, om än med avkapad övre del, och bakskärmarna och svetsfogarna är lite ojämnare än riktigt fabrikskvalitet, så att säga. Till saken hör att det nu – kanske inte nödvändigtvis efter att dessa bilder dykt upp – ryktas att Toyota faktiskt har en egen pickupvariant på Prius på gång. Den lär dock, precis som denna bisarra skapelse, förmodligen bara finnas i USA.

Alla bilder hittar du hos Worldcarfans på länken nedan!

Extern länk

Se alla bilder hos Worldcarfans!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!