Kicherer C 63 T Supersport

Trimmad Mercedes endast för män

Utan att vara helt i fas med tidsandan presenterar Kicherer sin trimmade version av Mercedes C 63 AMG. Men den är inte för alla – företaget vill inte att kvinnor hör av sig om bilen.

”Fingerspitzengefühl” (fingertoppskänsla på svenska) verkar inte vara något som besvärar biltrimmarna på Kicherer alltför mycket. Till lanseringen av sitt trimkit till Mercedes C 63 AMG tar sig firman till ett lätt politiskt inkorrekt stilgrepp, nämligen att trimpaketet till Mercedes-kombin är så manligt att kvinnor inte behöver göra sig besvär:

 ”Endast till män! 

 Det är varje familjemans dröm: Kicherer C 63 T Supersport. Kraften från en sportbil, ljud och utseende, kombinerat med fördelarna av en klassisk herrgårdsvagn. Vad mer har en man att önska sig?!”

 Vad Freud hade sagt om det här överlåter vi till experterna. Den som ännu inte avskräckts från att handla hos företaget hinner i alla fall i tid till föreläsningen i genusvetenskap tack vare en toppfart på 320 kilometer i timmen. Vill man i stället fly en arg kvinnomobb kommer man undan tack vare en accelerationstid till 100 km/h som går på 4,2 sekunder. Bakom de 20 tum stora hjulen döljer sig keramiska bromsar och inuti kan karlakarlen specialutrusta sin bil med nappaläder och alcantara.

 Hela pressmeddelandet går att läsa i sin helhet i bildgalleriet nedan.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!