070710-hamann-lp640

Tyskarna har gjort det igen

Det sista Lamborghini Murciélago LP640 behöver är en aggressivare uppsyn. Trots det har tyska Hamann lagt fingrarna på ett exemplar och förändrat synen lite.

Det har varit mycket prat om att Hamann snarare förstör fina bilar än förskönar dem. I vilket fall som helst brukar de vara ganska vulgära i sina stylingpaket. Denna gång tycker jag nog de har stannat inom rimliga gränser i alla fall. Sen är det upp till köparen att bestämma om resultatet är bättre eller sämre jämfört med originalet.

Paketet består av en ny front och bakvinge. Som material kan du välja antingen glasfiber och kolfiber. För att få lite bättre stabilitet när du glider fram i dryga 300 km/h har bakdelen begåvats med en tvådelad diffusor. Expanderbara luftintag på sidorna så motorn kan få sin luft är också något som ingår.

Om du, trots stylingpaketet, känner att du inte får den uppmärksamhet du förtjänar, slå då till på det nya avgassystemet med racekatalysator. Då lär du få ett ljud som heter duga.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!