Uruselt försök till att imponera efter bilträff

Att folk alltid ska envisas med att försöka imponera när de lämnar bilträffar. Väldigt ofta gör de saker som är långt över deras förmåga som förare, och då går det som det går.
Mattias Skantze

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

Vanligtvis är det stora amerikanska bilar som Ford Mustang eller Chevrolet Camaro som är inblandade i videor som denna, men denna gång var det en Chevrolet Corvette som stod på tur. 

När föraren ska köra ifrån träffen bestämmer han sig givetvis för att försöka göra en burnout och sätta gasen i botten när han kör därifrån, något han uppenbarligen inte övat på tidigare. Han tappar nämligen kontrollen över bilen ganska omgående och planterar den i ett träd. 

Lyckligtvis blev föraren inte skadad, men ett tips om du ska imponera på folk är att göra något som du vet att du klarar av, annars finns det stor risk att du gör bort dig istället.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!