Världens häftigaste bilannons – utan snack

Det finns bilannonser och det finns bilannonser. Sedan finns det en BILANNONS (som heter duga).

Kommer du ihåg 

Blocket-annonsen för tre år sedan där en Volvo 245 från Malmö såldes med hjälp av en väldigt snyggt gjord film som blev en så pass en stor viral succé i Sverige att den översattes till engelska och blev en ännu större succé. Den togs till och med upp i amerikansk television. Det hela slutade med att Microsoft köpte den gamla Volvo-kombin från 1992 och använde den i reklamfilmen för Forza Horizon 2.

Den svenska bilannonsfilmen var helt klart snygg och stilbildande, men nu har en utländsk uppföljare kommit och vi måste säga att den är otroligt häftig – om än överdriven. Skaparen, Eugene Romanovsky, bevisar med filmen att han är duktig på CGI-effekter (datorgenererade bildeffekter) och frågan är om det viktiga för honom är att sälja sin gamla Suzuki Vitara från 1996 eller om han använder annonsen som en jobbansökan. Oavsett vilket vågar vi nog utropa denna rörliga bilannons till världens häftigaste – till dess att någon annan bräcker den, för det lär hända inom sinom tid.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!