Världens häftigaste bilbana – kan bli din för 2,2 miljoner

Häftiga bilbanor finns det redan, men så här detaljrika och fantastiska banor till salu har vi inte sett tidigare. Välj din favoritbana i världen och lägg en beställning på en i miniatyr.

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

I amerikanska lyxbutiken Neiman Marcus julkatalog för i år finner man allt mellan himmel och jord, bland annat en specialversion av Maserati Ghibli. Men det är en annan vara som sticker ut lite mer än alla andra, nämligen en bilbana. Eller rättare sagt, bilbanor.

Neiman Marcus, tillsammans med bilbanebyggarföretaget Slot Mods, erbjuder nämligen sina kunder möjligheten att köpa deras favoritbana i miniatyr.

Man går helt enkelt in i affären, eller på hemsidan, och meddelar att man vill ha Laguna Seca, Spa, Nürburgring, Suzuka, eller någon annan av världens banor, i miniatyr.

På beställning byggs banan som en exakt replika av originalet, med allt från vägbanan till byggnader, människor och kringliggande miljö.

Läckert är det, men smakar det så kostar det. Knappt 2,2 miljoner kronor kostar en bana.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!