Världens snyggaste Blocket-annons – nu på engelska

Förra veckans stora snackis i den svenska internvärlden var så klart filmen om 245:an som säljs på Blocket. Nu har filmen översatts till engelska och tagit klivet ut i stora vida världen.

”Världens snyggaste Blocket-annons” utsåg vi annonsen om en röd Volvo 245 GL från 1993 till i förra veckan. Egentligen lade vi inte speciellt stor betoning på ordet ”världen”, men på den punkten får vi nog tänka om.

Efter att annonsfilmen, skapad av malmökillen Castor, gjort succé på hemmaplan möter den nu samma succéfyllda mottagande i utrikiska medier. Anledningen till detta är att filmen nu översatts till engelska (med vissa mindre justeringar i manuset).

Syftet med översättningen är vi lite osäkra på. Att leta efter 245-köpare i utlandet känns inte som ett nog starkt syfte utan det handlar förmodligen om att stjäla lite extra tid i rampljuset, vilket den välproducerade filmen i sig är värd. En kul grej som även icke svenskspråkiga numera också får ta del av.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!