lePlup till iPhone Foto: Marcus Engström

Världsnyhet för bilen! Äntligen är den här!

lePlup. Smaka på namnet. lePlup... Denna fantastiska världsnyhet revolutionerar just nu hela bilvärlden, och om man får tro pressmeddelandet så ger den dig ”fria händer i bilen, vid sminkspegeln, köksfläkten (ehm…? Reds anm.) Bara din fantasi begränsar lePlups användningsmöjligheter”.

Vi på redaktionen, av födsel och ohejdad vana något skeptiska, har dock bara funnit ett enda användningsområde för den dubbla sugproppen, nämligen att fästa iPhonen på vår redaktionsfisk Enzos akvarium. Nu har han en riktig kingsize-flatscreen från Apple!

För vem hänger på allvar upp en pryl (iPhone) för cirka 5000 kronor på en sugpropp för 49 spänn? Nu vill vi veta vad du har för kreativa idéer kring lePlups användningsområden och existensberättigande. Bästa förslaget innan klockan 16 i dag belönas med just den lePlup som Enzos flatscreen hänger på, naturligtvis inte i originalförpackning eftersom vi öppnade denna fantastiska världsnyhet så fort vi fick den i posten...

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Testa Teknikens Världs digitala prenumeration – få Expressen Premium på köpet