Världssämst på att backa ut från parkering!

Att parkera kan vara svårt. Men att ta sig ut från en parkeringsplats kan visa sig ännu svårare. Det bevisar denna kinesiske förare, vars förehavanden fångades på övervakningskamera.

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

Internet är fullt av dem, klippen på osannolika händelser som likväl händer runt om i världen. I det senaste av dessa klipp, som härrör från en kinesisk övervakningskamera, ser vi en person som har uppenbara problem att ta sig ut från den parkeringsplats han ställt sin bil på. Under tio minuter försöker föraren ta sig ut, och vid åtminstone tio tillfällen stöter han emot bilen som parkerat intill.

Efter incidenterna flyr föraren med bilen från platsen, men ska enligt uppgift ha blivit stoppad av polis kort efteråt. Förutom att få böter för att ha skadat den bilen intill så ska föraren även ha blivit av med sitt körkort. Kanske hade det ändå varit bäst att låta bilen stå kvar?

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!