090730-mercedes-styling

Varning: känsliga tittare undanbedes!

Vi vet att ryssarna har en kraftfull kärlek till att modifiera och styla sina bilar, men frågan är om inte denna kille tagit sig vatten över huvudet när han skulle modernisera sin MB W124.

Du som är inbiten besökare av teknikensvarld.se kanske kommer ihåg den otroligt hemska Porsche Cayenne som vi visade i början av förra året. Förhoppningsvis var det en hemmastylad variant, rysk var den i alla fall.

Nu har det återigen på nätet börjat spridas bilder på en ryskt stylad bil, närmare bestämt en Mercedes E-klass W124, den som byggdes från mitten av 1980-talet till en bit in på 1990-talet. Och frågan är om inte denna skapelse är mer grotesk än ovan nämna Cayenne, i alla fall i fronten och längs framskärmarna. Baktill är den nästan ”smakfullt” utförd för att skapa lite CL- och CLK-känsla. Dessutom har de försett bilen med sex ändrör. Inspirationen till dessa har antagligen hämtats från tyska Väths stylingkatalog.

Bilen är försedd med emblem som det står Arturos på. Vi håller våra tummar för att det är ägarens namn och inte namnet på en högt ansett rysk stylingfirma.

Läs mer

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!