Vattenkran låter bättre än racerbilar

Biljetter till motorsport-evenemang är inte alltid jättebilliga, så för de som inte har råd med att åka till exempelvis ett F1-lopp kan det vara skönt att veta att det finns billigare alternativ. Som den här vattenkranen, till exempel.

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

Två killar upptäckte uppenbarligen en videomöjlighet inne på en toalett någonstans där en vattenkran led av ett missljud. Eller ska man ens kalla det för det?

Genom att vrida på kranen på olika sätt får en av killarna den till att låta precis som en racerbil i full fart. Exakt vad det är för bil det låter som är dock svårare att säga. Titeln på videon påstår att kranen låter som en F1-bil, men det håller vi nog inte riktigt med om.

Hursomhelst kan man inte förneka att ljudet som kommer från kranen lika gärna skulle kunna sitta på en racerbil någonstans i världen.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

70% rabatt på Teknikens Värld & 24 andra titlar! Se erbjudande!