Veckans skummaste reklam – Mercedes hönor

Magic Body Control må vara ett av de mer larviga namnen på en teknisk utrustning som kommit den senaste tiden. Nu vill Mercedes förtydliga vad systemet handlar om med en reklamfilm – som bara innehåller höns.

För någon vecka sedan kunde vi visa en fejkad Mercedes-reklam, gjord av reklamstudenter, som involverade Hitler. Mercedes var inte roade av den, och nu vet vi kanske varför – man vill nämligen hellre förknippas med höns än med tredje riket. I alla fall om vi ska tro märkets nya reklam, som enbart inkluderar hönor. Och lite Diana Ross-musik i bakgrunden.Reklamen är för det nya stabilitetssystemet Magic Body Control, som vi hittar i senaste generationen av Mercedes S-klass, och som läser av vägen framför bilen för att sedan anpassa stötdämpningen. Och nog går budskapet fram, trots avsaknaden av bilar i reklamen.

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Läs Premium i 2 månader för endast 19 kr här!