Volkswagen Golf gav LaFerrari en käftsmäll

Så har då Ferraris nya supersportbil LaFerrari varit med om en liten olycka för första gången. Krocken ägde rum i Monaco i går.

På Instagram poppade det under måndagen upp en bild som visade en LaFerrari med ordentligt ommöblerat nylle efter närkontakt med en Volkswagen Golf.

Golfen fick sig också en rejäl kyss och lär kosta en slant att fixa, men det står sig slätt i jämförelse med vad det kommer att kosta att reparera Ferrarin. Vi får helt enkelt hoppas att den som är skyldig till olyckan har en försäkring som täcker kostnaderna, annars lär det svida till i plånboken.

Hur olyckan skedde vet vi inte riktigt, men det ser ut som att föraren av Golfen har försökt sig på en vänstersväng och därmed skulle korsa motsatt körfält där superbilen från Ferrari kom i antågande.

Detta är första LaFerrarin av produktionsversion som krockar. Tidigare har en prototyp varit med om samma tråkiga öde. Golf har däremot krockats många gånger. Lika tråkigt det, så klart.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!