Volkswagen-skandalen finns nu som Halloween-kostym

Det är inte många veckor kvar till Halloween och utklädnad. Har du svårt att bestämma dig för vilken kostym du ska ha kommer vi här med ett tips om en alldeles färsk och aktuell maskeraddräkt.

Volkswagens dieselgate genomsyrar för tillfället det mesta i nyhetsrapporteringsväg. Nu börjar skandalen dessutom sprida sig till helt andra områden och ett av de mest överraskande är årets Halloween-firande. Amerikanska onlinebutiken halloweencostumes.com har till Halloween den 31 oktober tagit fram en dieselgate-kostym som kanske passar dem som är trötta på Scream-masker, Freddy Krueger-outfits och andra skräckfyllda kostymer.

Med skyddsmask, bil över magen som släpper ut svart rök, ”docs” på fötterna och en reservdunk med VW-dödsskalleemblem i handen lär man få uppmärksamhet som får det att krypa under skinnet under Allhelgonahelgen. Åtminstone tror kostymbutiken det.

Prylarna för att få till en Volkswagen dieselskandal-kostym finns att beställa här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!