Zlatan Edition Volvo XC70

Volvo och Zlatan prisbelönta i reklamtävling

Volvos reklamfilm ”Made by Sweden featuring Zlatan” har visats över fem miljoner gånger på youtube och nu är reklamen även prisbelönt. Volvo och Zlatan tog hem första pris i reklamtävlingen 100-wattaren.

I går kväll hölls prisutdelning i reklamtävlingen 100-wattaren som arrangeras av Sveriges Annonsörer och första pris – 100 watt i kategorin ”Konsument” – gick till Volvo Personvagnar och reklamkampanjen ”Made by Sweden featuring Zlatan”. Den uppmärksammade reklamfilmen, producerad av reklambyrån Forsman & Bodenfors, belönades med motiveringen:

”Denna intelligenta kampanj vågade bygga en ny kommunikationsmodell, där alla delar arbetar tillsammans perfekt för att göra skillnad för både varumärke och försäljning. Denna vinnare vågade göra det andra inte vågar och byggde stolthet för hela Sverige. Grattis Volvo Personbilar Sverige och Zlatan!”

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!