Foto: Blocket.se

Zlatans Ajax-merca till salu på Blocket

Är du biltokig och på jakt efter kändisprylar kanske detta är bilen för dig, Zlatans AMG-utrustade Mercedes CLK 430 Cabriolet från hans första år som proffs i Ajax.

Då och då dyker det upp intressanta objekt på säljsajten Blocket. Nu är det alla zlatanisters tur att vässa blicken och gräva djupt i plånböckerna för bilen som en gång tillhörde Allsvenskans dyraste spelarförsäljning någonsin är till salu.

Bilen är en AMG-utrustad Mercedes CLK 430 Cabriolet av årsmodell 2002 som har rullat futtiga 6 450 mil. Zlatan Ibrahimovic köpte bilen ny under sitt första proffsår (2001) i Ajax.

Säljaren vill ha, efter en sänkning med 20 papp, 145 000 kronor för bilen.

Det är inte den hetaste bilen Zlatan ägt under sina år som fotbollsproffs. I dag äger han bland annat en Porsche 918 Spyder, men hetast av dem alla är nog hans Ferrari Enzo som han fick i samband med övergången från Ajax till Juventus 2004.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Black Friday-erbjudande: 3 månader Premium för 0 kr