Goodwood Revival

Oförglömliga resor med Teknikens Värld

Körupplevelser och nostalgitrippar

Två oförglömliga resor i höst

I höst kan följa med Teknikens Värld på en nostalgitripp till Goodwood Revival 15-18 september och en oförglömlig racingupplevelse på Bedford Autodrome 29 september-2 oktober där du får köra bilarna. 

I augusti bjuder vi dig dessutom på möjligheten att testa dina färdigheter på bana, öppen för vem som helst. Läs mer längre ned på sidan.

Goodwood Revival 2011

Årets bästa nostalgitripp

Teknikens Värld bjuder nu in dig till möjligheten att uppleva Goodwood Revival på plats i södra England. En upplevelse som du sent kommer att glömma.

 

Inbäddad i lummig grönska i södra Englands härligt böljande landskap ligger racerbanan Goodwood, en oas för alla älskare av nostalgi i allmänhet och historisk motorsport i synnerhet. Under tre dagar i mitten av september vrids klockan tillbaka 50 år och den gamla tävlingsbanan får nytt liv genom det fantastiska arrangemanget Goodwood Revival - enkelt uttryckt en hyllning till en tid som flytt.

 

Nu har du som prenumerant eller icke prenumerant möjlighet att följa med Teknikens Värld på just Goodwood Revival mellan den 15 och 18 september. En oförglömlig resa som du kan läsa mer om via länken nedan. Där kan du också boka din plats redan nu för att vara säker på att hänga med.

 

Läs mer om resan till Goodwood Revival

Succén upprepas: Bedford Autodrome

Nu kör vi igen! Och du sitter bakom ratten.

I våras flög vi till England med 39 stycken Teknikens Värld-läsare till Bedford där alla deltagare fick genomgå racingutbildning. Med racinglicensen i handen var det Bedford Autodrome som gällde och bilarna de 39 läsarna fick njuta av var inte vilka som helst: Formula Jaguar, Palmer-Jaguar JP-LM, Caterham 7 Superlight och BMW M3 GTP, bara för att nämna några.

Nu upprepar vi vårens succéfyllda resa till ett av Europas bästa motorsportcenter, PalmerSport, och banan Bedford Autodrome genom att åka dit igen och vi hoppas att just du följer med denna gång. I resan ingår bland annat flyg, boende, racinglicens och rattande av oförglömliga bilar.

Vill du vara med om samma oförglömliga resa och ratta häftiga bilar på bana, precis som de som följde med oss i våras, så bör du genast klicka på länken nedan för att boka din plats nu. Antal platser är begränsade. Resan äger rum mellan 29 september och 2 oktober och är till för både prenumeranter och icke prenumeranter.

Läs mer om resan till Bedford Autodrome

Bankörning på Anderstorp

Ta med din bil och kör på klassisk mark med oss!

Visst har du någon gång drömt om att köra din egen bil på bana!? Nu ger vi på Teknikens Värld dig chansen att förverkliga drömmen och köra på anrika Anderstorp söndagen den 21 augusti.

Oavsett om det är en standard Volvo 245 eller en chiptrimmad Golf GTI som får lite extra kärlek i ditt garage, så är upplevelsen att köra på en riktig racingbana något du kommer att minnas resten av livet. Och är du inte medlem i en entusiast- eller motorsportklubb som har banträffar så kan det vara svårt och dyrt att få tillgång till riktig bankörning.

För att få reda på att det kostar 1 300 kronor för prenumeranter eller 1 500 kronor för icke-prenumeranter och mer information om vad som händer den 21 augusti får du mer än gärna läsa mer på länken här nedan.

Läs mer om Bandag på Anderstorp

 

Läs mer & anmäl dig

Goodwood Revival

Bedford Autodrome

Bandag på Anderstorp

Goodwood Revival

Formula Jaguar på Bedford Autodrome

Palmer-Jaguar JP-LM på Bedford Autodrome

Kör din Golf på Anderstorp 21 augusti

...eller lås upp hjulen på din 244

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!