Oh la la… LaFerrari är riktigt poppis

Det har inte ens gått en vecka sedan Ferraris nya supersportbil LaFerrari avtäcktes. Ändå har över tusen personer sagt sig vara intresserade av ett exemplar av den 963 hästkrafter starka italienaren.

Den är inte billig med sin prislapp på knappt elva miljoner kronor, men det har inte hindrat över tusen personer att flagga sitt intresse för köp av LaFerrari – Ferraris nya supersportbil med V12-motor och två elmotor som klämmer ur sig 963 hästkrafter.

Det jobbiga för merparten av de intresserade är att Ferrari har sagt att endast 499 exemplar av LaFerrari ska byggas. Många kommer alltså att stå och vifta med elva miljoner i handen – till ingen nytta.

Sedan avtäckningen av LaFerrari i förra veckan har Ferrari lanserat en ”konfigurator” där vi kan få se bilen i andra färger än den röda kulören Rosso Corsa. Vi kan även njuta av bilen i Nero (svart) och Giallo Modena (gult). Men det finns fler färger enligt Ferrari som ska ha sagt till kunder att de får välja vilken färg som helst, till och med tvåtonskulörer.

Vilken färg hade du valt av nedanstående? Rött, gult eller svart?


Digital prenumeration
Allt du vill veta om alla bilar
– gratis första månaden
Därefter 99 kr/mån – ingen bindningstid

Flest och mest omfattande tester av nya bilar

Alla nummer av e-tidningen

Nyheter, provkörningar och fakta inför ditt bilköp

Avsluta prenumeration online när du vill

Jag godkänner prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Vänligen godkänn prenumerationsvillkoren
Visa kommentarer