Polestar 1 blir hjälte i Need for Speed

Det är snart dags för en ny titel i Need for Speed-serien och den här gången är det en svensk som spelar huvudrollen. I senaste trailern ser vi en extremt breddad Polestar 1 köra ifrån polisen.

Need for Speed, en av TV-spelsbranschens äldsta serier som begick premiär redan 1994, får snart ytterligare ett tillskott. Den åttonde november släpps nya Need for Speed Heat och för svenska bilnördar ser den ut att bli extra intressant.

Det har sedan en tid varit känt att Polestar 1 ska ha en framträdande roll i spelet och nu finns en ny trailer där vi kan se hur bilen ser ut. I trailern syns bilar såsom Ford GT, Porsche 911 och BMW M3, men det är Polestar 1 som har huvudrollen. Så har det varit i flera tidigare Need for Speed-titlar, en bil ”spelar” något som bäst kan liknas vid en hjälteroll och den här gången är det Polestar 1 som leder en grupp street racers i den fiktiva staden Palm City.

Den gula bil vi kan se i trailern, med extrem breddning och en väldigt, väldigt stor spoiler på bakluckan har designats av Khyzyl Saleem. Polestar kommer med all säkerhet inte att göra någon riktig, körbar version av Polestar 1 i samma stil som Need for Speed-bilen. Det gör däremot ett företag som heter Sekrit Studios. De har på något sätt fått tag i ett väldigt tidigt exemplar av Polestar 1 och är i full gång att bygga om den så att den ska se ut som i spelet.


Digital prenumeration
Allt du vill veta om alla bilar - gratis 2 första månaderna
(därefter 99 kr/mån)
Ingen bindningstid

Flest och mest omfattande tester av nya bilar

Alla nummer av e-tidningen

Nyheter, provkörningar och fakta inför ditt bilköp

Avsluta prenumeration online när du vill

Jag godkänner prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Vänligen godkänn prenumerationsvillkoren
Visa kommentarer