Porsche Taycans inredning delvis exponerad

Porsche och Apple ingår samarbete med Taycan, Porsches första elbil, som täcks av i september. Med pressmeddelandet "avslöjas" en del av inredningen.

För bara ett par dagar sedan fick vi se bilder på en dekalerad Porsche Taycan under test. Men det följde inte allt för mycket data om elbilen – nu exponeras inredningen helt utan maskering.

Bilden följer med som bilaga till ett pressmeddelande som gör gällande att Apple och Porsche inleder ett samarbete då musiktjänsten Apple Music kommer att finnas integrerad i Taycans infotainmentsystem. Med detta får man tillgång till över 50 miljoner sånger, utan reklamavbrott, med ett tryck på pekskärmen samt tillgång till livetjänsten Beats 1. Taycan blir första bilmodell med tjänsten.

Musiktjänsten kan röststyras och sex månaders abonnemang ingår om man kryssar för tillbehöret. I paketet ingår även antenn och tre års internetuppkoppling.

Porsche Taycan inredning jämföresle 992 Cayman Coupé

Musikfantast eller ej, mer intressant är kanske den bild som som följer med pressmeddelandet (längst upp i denna artikel). Den har förvisso Apple-funktionen i fokus men överdelen av Taycans inredning kan ses. Där ser vi en form som till stora delar rimmar väl med märkets övriga modeller, trots att det alltså handlar om Porsches första elbil.

På bilderna ovan ser du samma del av inredningen på Porsche 911 (992), körd i årets Bankalas i nummer 16, samt Cayenne Coupé, som vi provkör i det aktuella numret (18/2019) som står i tidningsstället en vecka till.


Digital prenumeration
Allt du vill veta om alla bilar
– gratis första månaden
Därefter 99 kr/mån – ingen bindningstid

Flest och mest omfattande tester av nya bilar

Alla nummer av e-tidningen

Nyheter, provkörningar och fakta inför ditt bilköp

Avsluta prenumeration online när du vill

Jag godkänner prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Vänligen godkänn prenumerationsvillkoren
Visa kommentarer