Regelbrytare får smaka på sin egen medicin

I trafiken har karma en risk att slå till om man bestämmer sig för att göra sina egna regler. I denna video syns tydligt bevis på detta då en Lexus-förare åker på en rejäl åktur.

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

I början av den korta videon ser man hur kamerabilen blir omkörd av en Lexus RX som varken verkar vilja hålla sig till fartbegränsningarna eller hålla sig i en fil. Det dröjer dock inte längre innan föraren åker på en rejäl smocka från en Dacia Duster i en korsning.

Precis när Lexusen ska åka förbi Dustern så bestämmer sig föraren av den sistnämnda att plötsligt svänga åt vänster, vilket leder till att bilen hamnar i sidan på Lexusen och skickar upp den på två hjul och över på sidan. Kraschen orsakas ju faktiskt av att Duster-föraren inte tittar bakom sig ordentligt innan denne svänger, men med tanke på hur Lexusen körde skulle det inte dröjt länge innan den föraren blev inblandad i någon annan olycka.

Hur det sedan gick för förarna i respektive bil finns det ingen information om, men om alla bara kunde hålla sig till reglerna i trafiken skulle sånt här inte behöva hända.

Visa kommentarer
NUVARANDE Regelbrytare får smaka på sin egen medicin
NÄSTA Hellcat med 1500 hästar? Ja tack!