Renaults crossover Captur har hängt med i fyra år, så nu är det dags för ett ansiktslyft. Nyheter på både ut- och insida ska få Renault-köparna att behålla intresset.

Uppdaterade Captur finns just nu att beskåda i Genève och där bjuds beskådarna på bland annat en ny grill som inspirerats av storebror Kadjar, kromlister på sidorna, nya ”hasplåtar” både bak och fram samt nya 16- eller 17-tumshjul.

Tre nya karossfärger finns tillgängliga – Desert Orange, Ocean Blue, och Amethyst. Taket kan numera fås i Mercury Silver och strålkastare med full-LED finns tillgängliga på de högre utrustningsnivåerna.

På insidan finner vi, enligt Renault, högre kvalitetskänsla i materialen. Mer krom, bättre material i ratt, dörrsidor och växelspak, LED-lampor i taket och nya stolar ska göra upplevelsen trevligare under färd.

2018-renault-captur-8

Ett nytt utrustningspaket, kallat Signature S Nav/Initiale Paris, erbjuds också. På utsidan gör detta tillval hasplåtarna och fönsterlisterna metallicgrå, samt ges det tillgång till en rad andra exteriörfärger. Inuti bilen är stolarna klädda i nappaläder, likaså är även ratten och dörrsidorna klädda i läder. Pedalerna och trösklarna är i aluminium. Standard är nyckellös öppning och låsning av bilen, parkeringsassistent, döda vinkeln-varnare, senaste versionen av infotainmentsystemet R-Link samt stereoanläggning från Bose.

Priser för ansiktslyfta Captur är inte klara, men Renault öppnar orderböckerna i sommar, så innan dess bör de ha presenterats.


Digital prenumeration
Allt du vill veta om alla bilar
– gratis första månaden
Därefter 99 kr/mån – ingen bindningstid

Flest och mest omfattande tester av nya bilar

Alla nummer av e-tidningen

Nyheter, provkörningar och fakta inför ditt bilköp

Avsluta prenumeration online när du vill

Jag godkänner prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Vänligen godkänn prenumerationsvillkoren
Visa kommentarer