Så får du en Lamborghini Aventador helt gratis!

Låter rubriken för bra att vara sann? I viss mån är den inte det helt och hållet eftersom du måste punga ut med en slant, men själva Lamborghinin är helt gratis. Läs mer här hur du ska gå tillväga...

Vill du ha en helt ny Lamborghini Aventador LP 700-4 av 2014 års modell, med V12-motor på 700 hästkrafter och som gör 0-100 km/h på 2,9 sekunder, 0-200 km/h på 8,6 sekunder samt 0-300 km/h på 24,5 sekunder, helt gratis?

Allt du behöver göra är att köpa en av takvåningarna i Damac Maison på Dubai Mall Street i Dubai. Ägarna Damac Properties har nämligen ett exklusivt erbjudande under Dubai Shopping Festival 2014, som pågår mellan 2 januari och 2 februari, där varje köpare av en takvåning får en sprillans ny Aventador.
Känner du att du inte vill gå så långt som att köpa en takvåning kan du slå till på en av de mindre lägenheterna i lyxkomplexet. Då får du ingen Aventador utan i stället en BMW eller Mini beroende på lägenhetsstorlek.

Damac Properties är kända för sina ”giveways” i samband med försäljningar, uthyrningar och liknande. Förra året ingick det en Audi R8 i varje såld takvåning, medan de som köpte mindre lägenheter fick en Audi A8, A6 eller A4 beroende på om boendet inhyste tre, två eller ett sovrum.
Tidigare har de utöver lyxbilar även gett bort privatjetplan och till och med en privat ö i Karibien i samband med lägenhetsförsäljningar.

Tyvärr vet vi inte vad en takvåning går loss på, men om du slår till på erbjudandet måste du lova att skriva en rad i kommentarsfältet nedan.


Digital prenumeration
Allt du vill veta om alla bilar - obegränsad läsning för endast 99 kr/mån

Flest och mest omfattande tester av nya bilar

Tillgång till alla tester i vårt digitala arkiv

Nyheter, provkörningar och fakta inför ditt bilköp

Sänk dina bilkostnader! Bilekonomi och svar på juridiska frågor

Avsluta prenumerationen när du vill

Jag godkänner prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Vänligen godkänn prenumerationsvillkoren
Visa kommentarer