Så låter nya BMW M5 M Performance

Först till våren nästa år börjar nya BMW M5 rulla ut till kunderna, men redan nu kan du få höra tonerna ur de kolfiberklädda ändrören hos en M5 med M Performance-delar.

https://youtu.be/abreGPjcdmo
Nya BMW M5 har fått många munnar att översvämmas av snålvatten. 600 hästkrafter, fyrhjulsdrift och 0-100 km/h på 3,4 sekunder är en del av förklaringen till varför de orala vattenansamlingarna bredde ut sig i de svenska stugorna.
I förra veckan nådde snålvattennivåerna nya höjder när BMW presenterade nya M5 med M Performance Parts, originaltillbehör för att vässa både utseende och köregenskaper.

M Performance-delarna innehåller, bland mycket annat, ett sportavgassystem med titanändrör som har fastnitade kolfiberhöljen runt sig. Skönt för öga och öra, säger BMW utan att bjuda på smakprov. Men nu bjuds vi på just det. I samband med mässan förra veckan filmades ovan klipp där vi får höra nya M5 M Performance bräka loss.

Lyssna på när motorn startar i början. Vill du slippa säljsnacket i mitten av filmen, spola i så fall fram till cirka en minut in i filmen så får du höra den 600 hästkrafter starka Bayern-kärran varva upp några gånger.


Digital prenumeration
Allt du vill veta om alla bilar
– gratis första månaden
Därefter 99 kr/mån – ingen bindningstid

Flest och mest omfattande tester av nya bilar

Alla nummer av e-tidningen

Nyheter, provkörningar och fakta inför ditt bilköp

Avsluta prenumeration online när du vill

Jag godkänner prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Vänligen godkänn prenumerationsvillkoren
Visa kommentarer