Se nya Volvo S60 avtäckas live!

I dag är det dags för sedanen i Volvos nya 60-serie att avtäckas. Vi är på plats i USA för att bevittna händelsen, du är på plats här på teknikensvarld.se för att göra detsamma.

Nya Volvo S60 är nu presenterad, läs mer här.

Först kom nya Volvo XC60, därefter kom nya Volvo V60… nu är det dags för nya Volvo S60, tredje generationen. I dag, onsdagen den 20 juni klockan 17.45, är det dags för sedanen att avtäckas.

Nya Volvo S60

Foto: Image courtesy of Teknikens Värld

Redan i mars kunde vi avslöja nya Volvo S60.

Den stora avtäckningen görs i Volvos nya fabrik i Charleston i South Carolina, USA. Det är alltså inte bara premiär för nya S60 utan även fabriken där modellen ska byggas för att säljas på den amerikanska marknaden samt övriga marknader, inklusive Sverige. Teknikens Värld är på plats i USA för att bevittna avtäckandet av bilen och invigningen av fabriken.

Volvo-fabrik i Charleston, South Carolina, USA

Foto: Håkan Samuelsson

Volvos nya fabrik i Charleston, South Carolina, USA.

Nya S60 kommer även att avtäckas i Göteborg, parallellt med avtäckningen i USA. Du som inte kommer att befinna dig vid någon av avtäckningsplatserna ska självklart befinna dig på nätet, närmare bestämt på teknikensvarld.se då Volvo sänder live från evenemanget. I spelaren nedan hänger du med från klockan 17.45. Var här eller var en fyrkant!

Nya Volvo S60 är nu presenterad, läs mer här.

Visa kommentarer
NUVARANDE Se nya Volvo S60 avtäckas live!
NÄSTA Ford och Volkswagen börjar samarbeta