Hittills har Lamborghini släppt tre officiella detaljbilder på deras kommande fyrdörrarscoupé. Bilder som inte säger speciellt mycket. Nu har det läckt ut tidiga skisser på bilen som eventuellt ska heta Estoque.

Men om skisserna du ser ovan har med bilen på bilderna nedan att göra är ovisst. Som du ser vid en jämförelse så skiljer sig en hel del åt, bland annat framskärm, huv och inte minst avgaspipornas placering. Förklaringen till detta kan också vara så enkel att skisserna är från ett väldigt tidigt utvecklingsskede.
Enligt nya uppgifter har Lamborghini utvecklat modellen på rekordkort tid, endast tio månader. Om detta stämmer så kan man nästan ta för givet att det mesta av tekniken är plockad från deras befintliga modeller och från Audi.
Är du sugen på att läsa mer om Lamborghinis kommande frontmotoriserade Panamera-konkurrent, som trots betecknas Estoque, så är det bara att klicka dig genom länkarna nedan. Annars får du ge dig till tåls i två dagar till för på onsdag, den 1 oktober, ska Lamborghini officiellt visa bilen i sin helhet för första gången.

Läs mer


  Digital prenumeration
  Allt du vill veta om alla bilar
  – gratis första månaden
  Därefter 99 kr/mån – ingen bindningstid

  Flest och mest omfattande tester av nya bilar

  Alla nummer av e-tidningen

  Nyheter, provkörningar och fakta inför ditt bilköp

  Avsluta prenumeration online när du vill

  Jag godkänner prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

  Vänligen godkänn prenumerationsvillkoren
  Visa kommentarer