Att folk dagligen gör korkade saker runt om i världen, det vet vi, men att slanga bensin ur en polisbil, låta sig fotograferas och lägga ut bilden på Facebook är något helt nytt.

20-årige pappan Michael Baker i Kentucky, USA, kom på den mindre briljanta idén att slanga bensin ur en polisbil. Varför förtäljer inte historien, men det snackas om att det ”höga” bensinpriset i USA var en anledning som fick honom att göra det.

När han väl satt där vid polisbilen med dunk och slang lät han sig fotograferas samtidigt som han räckte fingret mot kameran. Väl hemma lade han genast upp bilden på Facebook. Ingen fara tänkte han förmodligen, men det var bara det att han hade glömt att ställa in sina sekretessinställningar på Facebook till ”privat”, så alla kunde ta del av hans nyupplagda bild – inklusive polisen.

Polisen knackade senare på hemma hos honom och tog in honom till stationen. Nu är han frisläppt och hans senaste inlägg på sin Facebook-sida (se nedan) är ”Just got out of jail” (på svenska: precis släppts ur fängelset).

Nu riskerar han dagsböter och samhällstjänst för att sona sitt brott.

Just got out of jail


Digital prenumeration
Allt du vill veta om alla bilar
– gratis första månaden
Därefter 99 kr/mån – ingen bindningstid

Flest och mest omfattande tester av nya bilar

Alla nummer av e-tidningen

Nyheter, provkörningar och fakta inför ditt bilköp

Avsluta prenumeration online när du vill

Jag godkänner prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Vänligen godkänn prenumerationsvillkoren
Visa kommentarer