Smart utökar pakettjänst

Att få paket levererade till sin Smart är svaret på frågan kanske få har ställt. Nu sprids dock tjänsten och tar ett steg till.

Förra hösten presenterade DHL och Smart tjänsten ”smart ready to drop” som gjorde din Smart till en brevlåda. Via en App fick budfirman tillgång till din Smart för att placera paket i dess baklucka.

En något begränsad tjänst kan tyckas då bilen, och bagageutrymmet, är i miniformat. Dessutom var leveranser bara möjlig från utvalda webbshoppar och bilen var tvungen att vara parkerad utanför ditt hem. Man skulle kunna tro att tjänsten dog strax efter pressmeddelandet kom ut men icke – nu blommar den ut både geografiskt och praktiskt.

Smart ready to drop+

Från att ha varit unik för boende i Stuttgart är nu tjänsten möjlig i Berlin, Bonn och Köln. Dessutom startar pilotprojektet ”smart ready to drop+” i Hamburg som gör det möjligt även för privatpersoner att skicka leveranser till Smartbilar. Bilen behöver inte heller parkeras utanför hemmet även om position och tidsspann för bilen måste specificeras.

Samarbetspartner för den utökade tjänsten är Liefery.


Digital prenumeration
Allt du vill veta om alla bilar - gratis 2 första månaderna
(därefter 99 kr/mån)
Ingen bindningstid

Flest och mest omfattande tester av nya bilar

Alla nummer av e-tidningen

Nyheter, provkörningar och fakta inför ditt bilköp

Avsluta prenumeration online när du vill

Jag godkänner prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Vänligen godkänn prenumerationsvillkoren
Visa kommentarer