Har du alltid drömt om att äga precis en sådan van som den amerikanska polisen använde i de där gamla 80-talsfilmerna för att spionera på folk? Då har du chansen nu – det finns nämligen en till salu!

Denna bruna Dodge Ram Van ser ut som vilken anonym gammal amerikanare som helst. Och det är precis det som är meningen. På insidan döljer sig nämligen, för tiden, toppmodern avlyssningsutrustning.

Dodge-Van-FBI-2

Bilen har bara knappa 4000 mil på mätaren och beställdes ny av FBI 1989. När den var ny utrustades den med en full uppsättning av allt som kan tänkas behövas för att spionera på misstänkta brottslingar – och allt finns kvar. Enligt säljaren följer det till och med några inspelade band och anteckningsböcker.

Dodge-Van-FBI-8

Om du är sugen så har du inte så lång tid kvar på dig att förverkliga den där gamla FBI-drömmen. Kanske är det nu det är dags att sadla om till privatdetektiv? Auktionen går ut på tisdag och när artikeln skrivs så är det högsta budet på Ebay i USA, där den är till salu, uppe i motsvarande 95 000 kronor. Dyrt för en gammal Dodge-van, men billigt för den som vill vill leka privatdeckare på allvar…

spionera-pa-grannen-i-en-fbi-van-499281


Digital prenumeration
Allt du vill veta om alla bilar - gratis 2 första månaderna
(därefter 99 kr/mån)
Ingen bindningstid

Flest och mest omfattande tester av nya bilar

Alla nummer av e-tidningen

Nyheter, provkörningar och fakta inför ditt bilköp

Avsluta prenumeration online när du vill

Jag godkänner prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Vänligen godkänn prenumerationsvillkoren
Visa kommentarer