Koncept nummer åtta i Subarus Viziv-serie täcks av under Genèvesalongen och ska understryka att tillverkaren ska fortsätta bygga bilar för föraren.

Kommer du ihåg Subarus koncept Viziv – Vision for Innovation? Det borde du då det i själva verkat handlat om sju koncept. Först ut var Viziv, kort och gott, som visades upp under Genèvesalongen 2013. Senaste konceptet var Viziv Tourer som täcktes av i Genève förra året.

Till årets upplaga av samma tillställning kommer det nya konceptet i familjen, Viziv Adrenaline, som har som primär uppgift att presentera förarassisterande system som lurar runt hörnet. Med Viziv Adrenaline vill även tillverkaren understyrka att de, trots en högre grad av automation, ska fortsätta byggda bilar för föraren.

Viziv Adrenaline

Foto: Subaru

Subaru har släppt en teaserbild på konceptet (se huvudbild) och ovan har vi försökt manipulera den för att få fram mer former även om Subaru själva hävdar att just det inte ligger i fokus för Viziv Adrenaline.

Som vi tidigare har skrivit om ska Subaru under salongen även presentera de två första modellerna för den europeiska marknaden utrustade med Subarus drivlina vid namn e-Boxer.

Presskonferensen i montern startar klockan 11,45 den 5 mars.


Digital prenumeration
Allt du vill veta om alla bilar
– gratis första månaden
Därefter 99 kr/mån – ingen bindningstid

Flest och mest omfattande tester av nya bilar

Alla nummer av e-tidningen

Nyheter, provkörningar och fakta inför ditt bilköp

Avsluta prenumeration online när du vill

Jag godkänner prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Vänligen godkänn prenumerationsvillkoren
Visa kommentarer