Sveriges enda liveblogg från Formel 1-testerna

Som enda svenska media kommer Teknikens Värld tillsammans med Janne Blomqvist att rapportera direkt från Formel 1-försäsongens tester. Häng med där det händer: i vår nya F1-blogg!

Teknikens Värld älskar motorsport och när det vankas Formel 1-säsong blir vi extra exalterade.

Inför årets säsong höjer vi ribban rejält när vi som enda svenska media bevakar försäsongstesterna på plats. Vi gör det tillsammans med ingen mindre än Viasat Motors F1-expertkommentator Janne Blomqvist som bloggar direkt från där det händer.

Försäsongstesterna är en grymt intressant upptakt inför säsongen, för det är under dessa veckor som vi får reda på vad teamen, förarna och bilarna har att komma med innan första startuppställningen i Melbourne 17 mars.

Med Jannes hjälp kommer vi närmare händelsernas centrum än någon annan svensk media och detta kommer att förmedlas oavkortat genom bloggen. Vem är snabbast och varför, hur jobbar de olika bilarna med de nya däcken från Pirelli och vad serveras till lunch hos Toro Rosso? Årets säsong är extra intressant då den innebär sista skriket för gällande motorreglemente med V8-motorer på 2,4 liter. Vilka vågar satsa fullt när den nya 1,6-liters V6-motorn ska introduceras om bara tolv månader?

Om det är någon svensk som kan ta reda på svaren så är det Janne Blomqvist och alla saftiga hemligheter som döljs innanför avspärrningarna kommer att landa mitt i Teknikens Världs F1-blogg.

Låt F1-försäsongen börja… som du följer bäst på…

f1blogg.teknikensvarld.se


Digital prenumeration
Allt du vill veta om alla bilar
– gratis första månaden
Därefter 99 kr/mån – ingen bindningstid

Flest och mest omfattande tester av nya bilar

Alla nummer av e-tidningen

Nyheter, provkörningar och fakta inför ditt bilköp

Avsluta prenumeration online när du vill

Jag godkänner prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Vänligen godkänn prenumerationsvillkoren
Visa kommentarer