TÄVLING: Vinn formelbilskurs och biljetter till filmen Rush

Årets stora filmhändelse för bilintresserade, filmen Rush av Ron Howard, har biopremiär den fjärde oktober. Var med i vår tävling – och vinn biljetter till filmen! Dessutom: Första pris en formelbilskurs!

En av årets stora höjdpunkter för bil- och motorsportintresserade är onekligen Ron Howards omtalade film Rush, som har biopremiär den fjärde oktober. Filmen är baserad på den verkliga historien från 1976 års Formel 1-säsong, en av de mest spännande genom historien, med bataljen mellan James Hunt och Niki Lauda. Filmen ska vara mycket nära verkligheten, med bland annat autentiska Formel 1-bilar, hämtade just från den tiden. Du kan se en trailer för filmen här nedan!

Självklart vill du också se filmen, och nu har du möjlighet att tävla med oss om biljetter till filmen. Som första pris får du, förutom biljetter, även en kurs med Driving Event Formula School, där du själv får köra formelbil på Linköpings Motorstadion. Värdet på kursen är 5 995 kronor.

Så här gör du för att vara med och tävla:

Det enda du behöver göra är att trycka ”gilla” på vår Facebooksida. Du kan göra det genom att klicka på denna länk, eller i rutan här direkt nedanför artikeln. När du har gjort det behöver du bara skicka ditt namn och adress till tavling@teknikensvarld.se, där du märker ämnesraden med ”Rush”.

Är du prenumerant på tidningen behöver du självklart inte ”gilla” oss på Facebook (även om vi rekommenderar det, då det gör att du får alla heta motornyheter direkt till din Facebookstartsida). Ange i stället ditt prenumerationsnummer, tillsammans med namn och adress, i mailet du skickar till tavling@teknikensvarld.se.

Vi behöver ditt mail innan den 27 september för att vi ska hinna skicka ut biljetterna innan filmpremiären.

Vinster:

1:a pris – Formelbilskurs på Linköpings Motorstadion för en person (värde 5 995 kronor) samt två biobiljetter till filmen Rush.

2–10:e pris – Två biobiljetter till filmen Rush

Fotnot: Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnare av Formelbilskurs bekostar själv resan till och från Linköpings Motorstadion.


Digital prenumeration
Allt du vill veta om alla bilar
– gratis första månaden
Därefter 99 kr/mån – ingen bindningstid

Flest och mest omfattande tester av nya bilar

Alla nummer av e-tidningen

Nyheter, provkörningar och fakta inför ditt bilköp

Avsluta prenumeration online när du vill

Jag godkänner prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Vänligen godkänn prenumerationsvillkoren
Visa kommentarer