Teknikens Värld knallrosa för kampen mot bröstcancer!

Teknikens Världs tidningsomslag är för absolut första gången sedan starten 1948 knallrosa. Och det är förstås för en god sak vi gör det!

Biltidningen Teknikens Världs läsare är till över 80 procent män. Män som till 100 procent har en mamma och/eller en fru, flickvän, dotter, kompis eller kollega som löper risk att drabbas av bröstcancer.
För att uppmärksamma detta är Teknikens Världs omslag knallrosa för första gången sedan tidningens start 1948. Tidningen skänker också 50 000 kronor till Bröstcancerfonden som stöttar bröstcancerdrabbade och finansierar forskning kring sjukdomen. För en familj som drabbas av bröstcancer förändras vardagen dramatiskt, även ekonomiskt. Bröstcancerfonden kan ge stöd till familjer som inte har möjlighet att åka på semester, ge bidrag till en peruk eller baddräkt i samband med bröstcancerbehandlingen.

– Vi på redaktionen tycker att det är viktigt att hjälpa till när vi kan, och det ska också bli intressant att se hur en knallrosa Teknikens Värld tas emot i
tidningshyllorna, säger chefredaktör Daniel Frodin.

Teknikens Värld nummer 23/2015 finns i butik från och med torsdagen den 22 oktober. Då går det även att beställa ditt exemplar online på teknikensvarld.se.


Digital prenumeration
Allt du vill veta om alla bilar - obegränsad läsning för endast 99 kr/mån

Flest och mest omfattande tester av nya bilar

Tillgång till alla tester i vårt digitala arkiv

Nyheter, provkörningar och fakta inför ditt bilköp

Sänk dina bilkostnader! Bilekonomi och svar på juridiska frågor

Avsluta prenumerationen när du vill

Jag godkänner prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Vänligen godkänn prenumerationsvillkoren
Visa kommentarer