Teknikens Värld LIVE 2011

Bilfestival 21-22 maj

Familjefesten för alla bilintresserade

Teknikens Värld och Klassiska Bilar presenterar den roliga familjefesten för alla bilintresserade!

Helgen 16-17 april gick bilmässan Teknikens Värld LIVE av stapeln. Nu är det dags för nästa evenemang från Teknikens Värld LIVE, nämligen bilfestivalen i Marieholms Bruk utanför småländska Gnosjö (fem mil söder om Jönköping) 21-22 maj.

 

De båda dagarna kommer att vara fyllda av massa fina bilar och mängder med roliga aktiviteter för hela familjen. Bara för att nämna några av punkterna under lördagen (besöksportarna slår upp klockan 10.00) och söndagen:

 

Bilträff och bilutställning med både gamla och nya bilar. Det hela äger rum i en mycket vacker miljö mitt i djupaste Småland.

Grillparty, fest och show på lördagskvällen med flera artister på scen, bland annat välkända Starboys.

Bilmarknad/hobbybilsauktion under söndagen. Vill du sälja din hobbybil på Teknikens Värld LIVE, läs då rutan med säljinformation här nedan.

Hela programmet kan du ta del av genom att klicka här.

Alternativt laddar du ned programmet med tillhörande karta över utställningsområdet.

Boende

Det finns gott om boendemöjligheter i samband med Teknikens Värld LIVE 21-22 maj. Vi tipsar gärna om vilka dessa möjligheter är. Klicka här för att se en fullständig lista samt kontaktuppgifter.

Bilkortege

Kör med i Teknikens Världs hobbybilsparader, från Stockholm, Göteborg eller Helsingborg. Vi startar på dessa tre ställen i landet och kör tillsammans med andra bilintresserade till Marieholms Bruk. Vi kommer att ha gemensamma stopp, anslutningspunkter och fika under vägen. Väl framme ansluter vi till Teknikens Världs bilfestival med bilutställning, bilträff och många trevliga aktiviteter.

Stockholm, lördag 21 maj kl 07.00. Samling vid Ikea Kungens Kurva.

Göteborg, lördag morgon 21 maj kl 08.00. Samling på Götaplatsen

Helsingborg, lördag morgon 21 maj 08.00. Samling vid Ikea Väla.

Vill du köra med i någon av de tre bilkortegerna måste du anmäla dig i förtid. Du behöver inte äga en hobbybil för att deltaga, det går lika bra att komma i din finbil eller vardagsbil. Anmälan gör du till nåon av följande personer:

Stockholm: anders@hedensjo.se

Göteborg: kc@chiab.se

Helsingborg: peter.wangstrom@telia.com

Ange vad du har för slags bil och hur många ni blir i bilen. Ange också om du eventuellt kan tänka dig att ta med någon extern passagerare i din bil. Har du frågor går det bra att ringa Anders Hedensjö på 0705-75 58 80.

Hitta dit

Marieholms Bruk ligger inte långt från E4:an. Klicka här för att se var det ligger på karta.

Vill du sälja din hobbybil?

Ladda ned vår anmälningsblankett eller kontakta Michael Luft på telefon 0708-20 21 13.

Du kan också nå Michael Luft via e-post på michael.luft@teknikensvarld.se.

 

Obs: Antalet bilar som auktioneras är begränsat. Vi vill inte ha för många bilar av samma modell och förbehåller oss därför rätten att säga nej tack till säljuppdrag. Därför gäller "först till kvarn". De först anmälda bilarna har också chansen att presenteras i reportage i Teknikens Värld.

 

Priset för att sälja på Teknikens Världs hobbybilsauktion är 8 procent av försäljningspriset, minst 2 500 kr och maximalt 8 000 kronor. Vid utebliven försäljning tas ingen provision, men det kostar 1 000 kr att lägga ut bilen på auktionen. Köparens slagavgift är 2 500 kronor. 

 

Varmt välkomna till hobbybilsauktionen 2011 och vår stora bilträff i maj.

Här kan du titta på bilarna som auktioneras ut.

 

Teknikens Värld LIVE 2011

Anmäl dig

Program

Tips på boende

Marieholms Bruk

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!