Teknikens Värld nu med Expressen Premium på köpet!

Slår du till och blir Teknikens Värld Premium-prenumerant får du just nu även tillgång till Expressen Premium.

Teknikens Värld Premium är en succé. Sedan vi sjösatte vår digitala prenumerationstjänst på teknikensvarld.se hösten 2019 har tusentals personer valt att bli en del av vårt Premium-gäng som ger tillgång till allt exklusivt material på vår sajt – från våra populära test av både nya och begagnade bilar till våra granskande reportage om bilbranschen, samt mycket, mycket mer.

Nu passar vi på att vässa vårt erbjudande till dig som är sugen på att bli Teknikens Värld Premium-prenumerant, för just nu blir du premierad i dubbel bemärkning. Utöver Teknikens Värld Premium får du också tillgång till Expressen Premium fram till och med den 31 augusti 2021, till ett värde av 79 kronor per månad.
Expressen Premium bjuder på massor av läsning i form av prisbelönta och samhällsaktuella reportage, tips, test och guider, tillgång till exklusiva sportsändningar och mycket annat.

Det enda du behöver göra för att få tillgång till allt material hos både Teknikens Värld Premium och Expressen Premium är att klicka här och bli Premium-prenumerant.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!