Teknikens Värld samarbetar med Elitserien i Racing

Vi på Teknikens Värld älskar motorsport och kommer därför att jobba tillsammans med TTA och Elitserien i Racing från och med nu. – Vi kommer förutom ingående rapporter även kunna erbjuda våra läsare speciella rabatter på biljetter och mycket, mycket mer, säger Teknikens Världs chefredaktör Daniel Frodin.

Sveriges mest anrika biltidning, Teknikens Värld, inleder samarbete med Elitserien i Racing inför säsongen 2012. Teknikens Värld kommer att bevaka mästerskapet och skriva om det både i tidning och på webb.

 – Vi och våra läsare är mycket intresserade av motorsport. När nu en helt ny serie med snabba och tekniskt intressanta bilar bryter ny mark i Sverige så vill vi vara med på första parkett, säger Daniel Frodin.

 Teknikens Värld kommer även att stå bakom produktionen av det officiella mästerskapsprogrammet som ska distribueras över hela Sverige och säljas både i handeln och direkt på tävlingarna.

 Programmet är en viktig del för mästerskapet och kommer att innehålla reportage, statistik och all övrig information om Elitserien i Racing.

 – Vi är mycket glada över samarbetet med Teknikens Värld som är en av Sveriges absolut bästa kanaler för bilintresserade, säger Louise Sarbäcken, marknadschef på Elitserien i Racing.

 Läs mer om TTA och Elitserien i Racing på ttagroup.se.

Daniel Frodin, chefredaktör Teknikens Värld

Med anledning av en del kommentarer nedan:

 För oss på Teknikens Värld har motorsport alltid varit en del av tidningen. Som när Ronnie Peterson eller Lill-Lövis skrev i tidningen, när vi var med att ta fram Folkrace som sport eller när vi sponsrade STCC åren 1998-2002.

 Nu växer ett nytt mästerskap fram i Sverige och eftersom vi alltid tyckt att det varit intressant med nya saker, om det är bilar eller motorsporter, så är vi vår historia trogen och hjälper fram en ny intressant serie där vi kan erbjuda våra läsare en riktig raceupplevelse, som vi tror att Elitserien i Racing blir.

För oss är detta inget hinder för att fortsätta rapportera om STCC, precis som vi gjort de år då vi inte varit sponsor av STCC. Många verkar ha en väldigt antingen-eller-syn på svensk racing. Vi på Teknikens Värld ser inte antingen eller utan två intressanta mästerskap att skriva om men ett som vi väljer att samarbeta med. Något vi gjort tidigare och säkerligen kommer att göra igen under kommande år. Själv ser jag fram emot en oerhört spännande motorsportsäsong, hoppas att du gör det också!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!