Foto: Patrik Lindgren

Audi Q8 50 TDI quattro mot Porsche Cayenne E-Hybrid Coupé

Porsche är här med helt nya Cayenne Coupé. Vi plockar ut koncernsyskonet Audi Q8 och reder ut vilken som är bäst av de oönskade jättarna.

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Oj, jäklar vad stor den är, tänker jag för mig själv när jag ser den väldiga drakorangea Audi Q8:an i redaktionsgaraget. 499 cm lång, 200 cm bred och 171 cm hög läser jag ut av faktabladet och det går inte att säga annat om Audi Q8 än att den är onödigt stor, vulgär och … onödig. Ändå gillar jag bilen skarpt! Det svarta optikpaketet är extrautrustat på vår Q8 och gör den breda grillen ännu argare och hela bilen kaxigare. 21-tumsfälgarna passar bra med karossen och Audi har lyckats få till proportionerna helt rätt.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Teknikens Värld Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!