Foto: Patrik Lindgren / Teknikens Värld

Audi RS e-tron GT mot BMW M5 Competition

Behöver du ta dig från 0 till 100 kilometer i timmen på exakt 3,3 sekunder? Då är det Audi RS e-tron GT eller BMW M5 Competition du ska ha – två prestandasedaner som gör samma sak, på helt olika sätt.

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Två dova muller fyller den varma sommarkvällen. Inget överröstar det andra och tonerna påminner om varandra, det är ­ljudbilder som vill förklara vilken potential som finns och vad som komma skall. Att det här inte är vilka bilar som helst. Den stora skillnaden är att det ena mullret kommer från fyra avgasutblås medan det andra ­kommer från högtalare. Det ena kommer från BMW M5 Competition och det andra från Audi RS e-tron GT.
Vi har sammanfört de två mullrande bilarna i dag för att belysa vad som händer i bilvärlden just nu, för att förklara det stora skifte vi är mitt uppe i, reda ut vissa för- och nackdelar med elbil och bensinbil, men framför allt för att ha roligt!

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Teknikens Värld Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer