Foto: Patrik Lindgren / Teknikens Värld

Mitsubishi L200 mot Ford Ranger och Nissan Navara

Pickup med gott om lastutrymme och terrängduglighet är ofta förstahandsvalet för hantverkare och egenföretagare. Vi ställer tre av de mest populära mot varandra. Mitsubishi L200, Ford Ranger och Nissan Navara gör upp.

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Med blåbyxorna på förflyttas jag tio år bakåt i tiden till när jag hade ett riktigt jobb som byggarbetare. Mackkaffet inhandlas och jag åker för att möta upp Linus Pröjtz i ett av de mest naturliga habitaten för dagens trio. Bygghandeln, ett av få varuhus med oändliga möjligheter. Perfekt för oss nördar som drömmer om en komplett uppsättning Festool eller blå Bosch.
Pickupen har länge varit en frihetssymbol i USA och Ford F-150 har varit den mest sålda bilen där sedan 1982. Där används pickuper mer som en vanlig bil snarare än arbetsfordon men att ha möjligheten att kunna frakta eller ta sig fram på de flesta platser verkar vara livsviktig.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Teknikens Värld Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!