Foto: Emmy-Lie Vilsson

Porsche Panamera 4S mot Tesla Model S 90D

Porsches flaggskepp Panamera har lanserats i nytt utförande och det är framför allt tekniska nyheter som dominerar. Räcker Porsches teknikframryckning för att matcha den elektriska superstjärnan Tesla Model S?

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Det har gått åtta år sedan Porsche lanserade första generationen Panamera – en bil som vi då ansåg revolutionera lyxbilssegmentet genom att införa en rejäl dos sportbilsprestanda som ingen dåvarande konkurrent kunde matcha.

Nu har en alldeles ny generation Panamera kommit till världen, och världen den möter är en helt annan än den som föregångaren ställdes inför. Sedan första Panameran introducerades har det kommit en ny bil som har kullkastat lyxbilssegmentet med oanad kraft – Tesla Model S.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Teknikens Värld Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!