Foto: Marcus Engström

Renault Megane RS Trophy 300 mot Hyundai i30 Fastback N Performance

Hyundai spänner musklerna och ger sig återigen in i det stekheta GTI-segmentet. Vi ställer nya i30 Fastback N mot rutinerade Renault Mégane RS Trophy. Bara en kan segra!

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Solstrålarna sipprar genom det tunna molntäcket och väcker liv i den klargråa lackeringen som täcker en av klassens senaste utmanare; Hyundai i30 Fastback N Performance. Ja så heter den faktiskt även om man gärna stoppar in N:et före Fastback. Den unika karossformen med en tydlig ankstjärt gör att de två utmanarna ser mer olika än de egentligen är. För under skalet är det framhjulsdrift, manuell låda och starka turbomotorer som gäller hos bägge parter. De huvudsakliga ingredienserna för biltypens signum: körglädje.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Teknikens Värld Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Läs Premium i 2 månader för endast 19 kr! Köp nu!