Vässla Bike är begränsad till 22 km/h i Sverige. En lagom hastighet. Foto: Patrik Lindgren / Teknikens Värld

Vi provkör nya Vässla Bike

Det pratas mycket om elbilar, laddhybrider och laddstolpar. Men elrevolutionen ligger betydligt närmare oss än så. Nya elfordon flyttar gränser för hur vi rör oss i stan. Vässla Bike är bara ett exempel.

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Alla som provkört en elcykel vet att du behöver trampa för att elmotorn ska hjälpa till. Jo, vissa har klarat att koppla bort det men i grunden jobbar du och elmotorn tillsammans. 

Alla som kört en eldriven sparkcykel vet att det blir jobbigt att stå på det viset några längre sträckor och det är dessutom ytterst svårt att få med sig en väska på styret.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Vänligen notera att fr.o.m. 26 juli 2021 är det Bonnier Magazines & Brands koncernbolag Bonnier News AB som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter, varvid prenumerationsvillkor och personuppgiftspolicy uppdateras.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Läs Premium i 2 månader för endast 19 kr här!