Alfa Romeo 156 JTS

Provkörning av Alfa Romeo 156 JTS

Yttre och inre stil. En skönhet förbättrar man inte hur som helst och det inser Alfa Romeo. Inredningsfix och en ny, sällsynt ful direktinsprutad bensinmotor fick räcka när 156 skulle uppdateras.

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Alfa Romeos motorer är av hävd vackra tingestar, i regel fastskruvade i lika sköna bilar. Åtminstone har det varit så periodvis. Tiden strax före 156, 166 och 147 var ordentligt vinglig när det gällde stiltänkandet. Nu är läget annorlunda. Alfas modellprogram lyser som tre gnistrande utropstecken, sportiga, särpräglade och med stor dos Alfa-själ. 

Företaget jäser av stolthet, det är tydligt. Marknadsandelen är numera 1,7 procent i Europa, ett gigantisk uppsving med Alfas mått mätt. Det är detsamma som 225000 bilar och man hoppas under 2002 öka siffran till 250000 bilar.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Teknikens Värld Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

70% rabatt på Teknikens Värld & 24 andra titlar! Se erbjudande!