Aston Martin Vanquish S

Provkörning av Aston Martin Vanquish S

I sluttampen av sin livscykel har Aston Martins värsting blivit betydligt roligare att köra. Och allt beror på den nya växellådan som faktiskt kan eftermonteras.

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Med relativt nya Vantage V8 och DB9 har Aston Martin på allvar tagit klivet in i 2000-talet. Även om kvalitetsintrycket i vissa stycken ligger minst ett decennium efter exempelvis Porsche så behöver du inte ses som en total anglofil om valet skulle falla på en modell från Gaydon-fabriken.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Vänligen notera att fr.o.m. 26 juli 2021 är det Bonnier Magazines & Brands koncernbolag Bonnier News AB som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter, varvid prenumerationsvillkor och personuppgiftspolicy uppdateras.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Läs Premium i 2 månader för endast 19 kr här!