Plötsligt händer det, Aston Martin har lanserat en helt ny modell! Nya Vantage tar vid efter den 13 år gamla föregångaren. Foto: Patrik Lindgren

Provkörning av Aston Martin Vantage

Den heter Vantage, Aston Martin Vantage. Och den är något så ovanligt som en helt nyutvecklad bil från den lilla brittiska bilfirman. Men hur stark är den brittiska känslan när motorn hämtas från Tyskland?

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Det är inte mycket James Bond här inne du! Nej, fotograf Glenn Lindbergs första, krassa kommentar efter att ha fotat interiören är generande för Aston Martin. Märket som under många, många år har träffat precis rätt med designen och byggt några av bilhistoriens vackraste karosser har på senare år slagit in på ett interiördesignspår som inte faller alla i smaken.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Teknikens Värld Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!