Provkörning av Audi A3 1,4 TFSI

Provkörning av Audi A3 1,4 TFSI

Audi har sedan produktionsstarten 2003 sålt närmare en miljon av andra generationens A3. Lagom till femårsdagen uppvaktas den lilla mellanklassaren med ett varsamt lyft.

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Vadå lyft, den ser ju likadan ut?! Javisst bäste läsare, efter en hastig blick är det lätt att dra den förhastade slutsatsen, men det är förlåtligt – även en inbiten Audikännare lär få det tufft att se skillnaderna. Audis formgivare har dock inga problem: Den märkestypiska single-framegrillen har fått en mer framträdande form som förstärker bilens sportiga karaktär. Stötfångaren har ritats om och luftintagen har fått ett kraftfullare formspråk. Motorhuven och skärmarna har fått en ny veckning som ger ett bredare, lägre och mer iögonfallande utseende.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Teknikens Värld Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!