Lite högre, lite mer anpassad för usla svenska vägar. Och vips är Audi A4 mycket mer attraktiv för svenska bilköpare! Foto: Patrik Lindgren

Provkörning av Audi A4 allroad quattro 2,0 TDI

Nya A4 har imponerat, både som sedan och kombi. Nu är det dags för den att ta kunderna med storm ordentligt, i alla fall de svenska. Vi provkör den snudd på svenskoptimerade A4 allroad i München och tar reda på om den är bästa köp i klassen.

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Svenskar är ett förberedande folk. Kanske beror det på den kalla krigstidens hot om ryssens invasion som dröjer sig kvar i med­vetandet och manar oss att vara förberedda på det värsta. Numera talas det om survivalism, eller prepping, det vill säga att man förbereder sig för kriser genom att hamstra mat, vatten och se till att ha ordentlig utrustning så att man klarar sig utan samhällets hjälp.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Teknikens Värld Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!