Provkörning av Audi A6

Provkörning av Audi A6

Halvtid i livet betyder ansiktslyft för de flesta bilmodeller. Ett lätt förändrat utseende, uppgraderade motorer och en helt ny kompressormatad V6-motor ska ge A6 ny livskraft.

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Audi A6 har blivit mycket lik den mindre A4. Syskonen har numera nästan identiska bakljus, låt vara att A6 har en mer rundad och svullen bakdel. Då de två dessutom är mycket nära varandra storleksmässigt, det skiljer bara fyra centimeter i axelavstånd, kan det vara svårt för oinvigda beskådare att skilja A6 från dess mindre syskon. Det kosmetiska lyftet för A6 innebär också en lätt förändrad single-frame-grill som ger A6 ett ännu kraftigare tryne, nya luftintag i fronten och en rad LED-lampor i underkant av strålkastarinsatsen, som tillval tillgängliga som xenon plus.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Teknikens Värld Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!